K

Hotel og Madhus Rumogrooms

Adresse: Brundby Hovedgade 98, 8305 Samsø  Vis kort
Område: Samsø

Hotel | Roligt hotel midt på Samsø, har nye og moderne faciliteter med masser af personlig atmosfære, hvor udsøgte råvarer, økologi, god mad og vin danner rammen for jeres ophold. Hotellet har mulighed for større firma- og familiearrangementer, og vi hjælper gerne med planlægning af dagene på Samsø for en gruppe.

Bo i nye og moderne faciliteter med masser af personlig atmosfære midt på Samsø, hvor udsøgte råvarer, økologi, god mad og vin danner rammen for jeres ophold.

Vi hjælper gerne med planlægning af dagene på Samsø for en gruppe.
Booking af færge, bus, cykler, aktiviteter, frokost på stranden, musik til festen og rigtig meget mere.
Hos os kan I forvent et arrangement i høj kvalitet, i en god stemning og I betjenes af et venligt og hjælpsomt personale.

HOTEL
Dette moderne, minimalistiske hotel i Brundby, kan danne rammen om dit perfekte ophold i rolige og afslappende omgivelser på Samsø. Vi har plads til 30 overnattende gæster, som kan overnatte i moderne lyse værelser i forskellige størrelser, de fleste med eget bad og toilet.
Hotellet har en stor dejlig have, med små åndehuller og en stor økologisk køkkenhave er under opbygning.
Man kan samles i et stort åben rum med lounge og restaurant.
Her er mulighed for større firma- og familiearrangementer. Vi huser op til 100 gæster.


RESTAURANT
Vi er vilde med gode råvarer og bruger masser af tid på at udvælge og finde de bedste varer, enten det er frugt, kød, brød, vin, øl eller ost. Vi følger årstiderne og laver mad af lokale råvarer og så vidt muligt økologiske.

Morgenmaden varierer lidt fra dag til dag, men der er altid økologisk hjemmebagt brød, velsmagende lokal økologisk ost og smør. En skål med frugt og yoghurt, hjemmelavet marmelade, lokalt presset æblejuice og dertil en god kop“latte”, Americano, espresso kaffe eller økologisk te.

Frokost laver vi kun på forudbestilling til grupper. Til gengæld er vi rigtig gode til at lave “frokostoplevelser” også i det fri. Hvem ønsker ikke at sidde ved et langt bord i naturen tæt ved vandet og nyde en tallerken lækker hjemmelavet frisk mad, serveret med en lokal økologisk øl. “Spørg om mulighederne, og vi finder den rette løsning til dit arrangement, alt efter vejr og lyst”.

Aftensmåltidet eller gourmet middagen skræddersyer vi efter dit ønske, men vi har altid mange gode ideer efter årstiden og deler gerne ud af dem. Fordelen er vi kender de gode råvarer og kan lide at lave moderne velsmagende mad.

Ønsker du at spise hos os, skal du booke plads i forvejen. Vi laver kun forudbestilt mad, for altid at servere frisk, hjemmelavet mad. Vi laver mad til grupper fra 10 personer, som skal forudbestilles hos Rumogrooms pr. mail eller mobil.

GRUPPER
Hotellet og personalet passer rigtig godt til besøg af grupper. Ved større grupper, har gæsterne har Rumogrooms for sig selv, og kan tilrettelægge, hvad som helst i hotellets smukke funktionelle lyse rum.

BOOKING OG TILRETTELÆGGELSE AF ET GRUPPE ARRANGEMENT.
Vi hjælper gerne med planlægning af dagene på Samsø for en gruppe. Vi er idérige med anderledes oplevelser på Samsø, og Susanne Hesseldal hjælpe jer gerne med at booke færge, bus, cykler, aktiviteter, frokost på stranden, musik til festen og rigtig meget mere, alt efter ønsker fra jer.
Hotellet har en dekoratør i huset, så møder og arrangementer kan iscenesættes til netop jeres arrangement.
2014 er hotellet`s 5. Sæson. I de forgangne år har vi holdt bryllup, firmagrupper med overnatning, store runde fødselsdage, familieweekender, tøsecamp med yoga, firmature med guidede cykelture til iværksætter virksomheder, kærestecamp og meget mere.

UDPLUK AF GÆSTE KOMMENTAR I 2012
“Tak for gode, velsmagende, oplevelsesrige rammer til et `arbejdsophold` med KLs innovationsnetværk. I var med til at gøre det til en dejlig og lærerig oplevelse”.
Mette Mathiasen (meca@ruc.dk) 13.06.2012

“1000 tak for en fantastisk weekend i forbindelse med yoga retreat. Super hyggelige og flotte omgivelser, fantastiske værter og mad i topklasse. Kan varmt anbefales”.
Anette Tjærby, Ladies Circle 46, Ikast (Anette@tjaerby.net) 02.10.2012

“Vi nød meget vores forlængede weekend i Jeres dejlige, smukke lokaler. Alt fungerede perfekt. Flotte,flotte værelser og utrolig gæstfrie værtsfolk, her vil vi meget gerne tilbage til”.
Inge Fløe Svenningsen (inge@floe-svenningsen.dk) 06.08.2012

“Tack för en superbra vistelse hos er när vi besökte er med vår stora grupp! Fantastisk mat, trevligt bemötande och härlig miljö! Hållbar utveckling Väst/Linda”
Linda Ternstrôm (linda.ternstrom@hallbarutvecklingvast.se) 14.06.2012

Se flere gæstekommentar på vores hjemmeside www.rumogrooms.dk, her kan du samtidig læse mere om Camps mm.

Lignende overnatning

Flinchs Hotel

Flinch´s Hotel ligger midt i Tranebjerg – øens hyggelige hovedstad. På byens handelsstrøg findes små cafeer, specialforretninger m.v. der indbyder til en hyggelig gåtur gennem byen. Med sin centrale beliggenhed er et ophold på Flinch´s Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt på øen.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er VisitSamsøs officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for driften af VisitSamsøs Ferieshop. Alle køb foretaget på VisitSamsøs Ferieshop sker med afregning til Nordic Travel, som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er VisitSamsøs officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for driften af VisitSamsøs Ferieshop. Alle køb foretaget på VisitSamsøs Ferieshop sker med afregning til Nordic Travel, som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.